Comicore Club Battle: Mascot!

[ORIGINAL POST, MAY 2014]

Comicore Club ada menganjurkan peraduan untuk mencari maskot kelab mereka pada 2014. Aku waktu tu memang baru je sertai group ni, makanya memang semangat habis! Untuk peraduan ni saja aku hantar sepuluh entries! Haha. Tamak nak ke mana ntah kan.. Alhamdulillah, hasil dari sifat tamak tu, karekter rekaan aku dengan nama CC Chief dipilih sebagai pemenang! Yeay! Ternyata aku suka semua designs ni. Selain CC Chief, aku suka CC Robo dan CC Red Scarf.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s