SEMBANG KOMIK: Disebalik penangan BALLAST!

Salaam semua! Nak kongsikan berita dengan korang. Selain InkTober yang bermula hari ini, semalam telah diumumkan barisan pemenang untuk pertandingan “From Zero to Hero” anjuran Indiegu Komik. Ini adalah event pertama daripada Indiegu dan aku kan memang pantang ada contest, mesti nak sibuk-sibuk join. Untuk pertandingan tu setiap yang join kena hasilkan dua mukasurat komik… Read More SEMBANG KOMIK: Disebalik penangan BALLAST!

Pengalaman KOMIK DEBUT! – Sayang Ummi

Siapa yang suka melukis dan minat pada komik mesti ada angan-angan atau impian untuk hasilkan sebuah komik, kan? Alhamdulillah, aku tak sangka sesuatu yang menjadi angan-angan aku dulu, kini sudah tercapai! Pada bulan Julai 2015, komik sulung-baby pertama-komik debut aku selesai dicetak dan bersedia untuk dipasarkan dengan tajuk “SAYANG UMMI”. Komik ini diterbitkan oleh Humaira Publications.… Read More Pengalaman KOMIK DEBUT! – Sayang Ummi